Biscuiti cu stafide

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125 g unt proaspat
  • 125 g zahar
  • 125 g faina
  • 125 g stafide
  • 3 linguri de rom

Mod de preparare

Se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu cele 3 linguri de rom, se freaca separat untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga ouale pe rand, apoi faina si la urma stafidele cu romul, se unge tava cu unt si se pun cu lingurita gramajoare la distanta de 2-3 cm unele de altele, deoarece se latesc mult la foc, se dau la cuptor, la foc potrivit, indata ce s-au rumenit se scot cu ajutorul unui cutit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise