Biscuiti cu unt si ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 210g de faina
  • 140g de unt
  • 140g de zahar
  • 2 galbenusuri
  • 100g smantana
  • aroma de potocala, sau coaja rasa marunt
  • un varf de cutit de sare
  • 200g ciocolata alba sai neagra dupa preferinta

Mod de preparare

se amesteca untul cu faina , apooi daugati ouale si zaharul , un varf de sare dupa gust ,

asfel aluatul obtinut se baga in folie de impachetat la frigidet pentru 30 minute ,apio se intinde pe o planseta si se taie in diverse forme dupa preferinta , se prefatesc tavile cu hartie de copt.Se introduc la cuptorul incins la 190 grade pentru 20 -25 minute , sel sa la racit , ciocolata se topeste in baie de aburi

adaugam smantana

o lasam sa se receasca putin si bagam fursecul deja racit jumatate din el in ciocolata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise