Biscuiti de cacao si migdale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 16 biscuiti:
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahãr
  • 125 gr fãinã
  • 15 gr cacao
  • 50 gr migdale tocate optional
  • cacao si zahãr pudrã

Mod de preparare

Delicioase la cafea sau ceai, iau foarte putin timp de pregãtire, încercati:)

1) Porneste cuptorul la 180ºC si unge cu unt o foaie de hârtie vegetalã.

2) Bate untul cu zahãrul spumã, adaugã fãina,cacao, migdalele si amestecã bine sã iasã o pastã cremoasã.

3) Cu mâinile umede fã 16 bilute si pune-le peste hârtia unsã, lãsând spatiu între ele.

4) Presioneazã fecare bilutã cu o furculitã trecutã prin apã.

5) Dã la cuptor circa de 20 min, reci se pudreazã cu zahãr si cacao. Dacã faceti mai multe, se pot pãstra în cutie :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise