Biscuiti de cacao si migdale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 16 biscuiti:
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahãr
  • 125 gr fãinã
  • 15 gr cacao
  • 50 gr migdale tocate optional
  • cacao si zahãr pudrã

Mod de preparare

Delicioase la cafea sau ceai, iau foarte putin timp de pregãtire, încercati:)

1) Porneste cuptorul la 180ºC si unge cu unt o foaie de hârtie vegetalã.

2) Bate untul cu zahãrul spumã, adaugã fãina,cacao, migdalele si amestecã bine sã iasã o pastã cremoasã.

3) Cu mâinile umede fã 16 bilute si pune-le peste hârtia unsã, lãsând spatiu între ele.

4) Presioneazã fecare bilutã cu o furculitã trecutã prin apã.

5) Dã la cuptor circa de 20 min, reci se pudreazã cu zahãr si cacao. Dacã faceti mai multe, se pot pãstra în cutie :)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise