Biscuiti De Casa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g faina
  • - 100 g zahar eu am folosit tos
  • - 100 g unt
  • - un ou
  • - o lingurita esenta vanilie
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos.

Adaugati oul si esenta de vanilie apoi amestecati bine pana ce obtineti o pasta omogena.

Cerneti faina si incorporati-o putin cate putin in crema de unt.

Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt sau putin unt si faina, apoi cu ajutorul unui sprit formati biscuitii in formele dorite.

Coaceti in cuptorul incins la 180 C/350 F/ gaz 4 pentru 25 de minute sau pana ce biscuitii devin aurii. Stati cu ochii pe bisuiti deoarece acestia se coc destul de repede si nu vreti sa se arda si sa se usuce prea rau.

POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise