Biscuiti de Craciun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -200gr margarina
  • -300gr zahar
  • -3 galbenusuri
  • -1 esenta rom
  • -coaja de portocala si lamaie
  • -faina cat cuprinde
  • -3linguri de lapte
  • -1/2(plic)praf de copt

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu margarina pana se topeste, se adauga galbenusurie, esenta de rom, coaja de portocale si de lamaie, laptele si la sfarsit se amesteca praful de copt cu faina. Se framanta bine compozitia. Se intinde o foaie mai grosuta si se taie in diferite forme. Se pun in tava care este pregatita cu hartie. Se dau la foc iute. Deasupra am uns formele su ou batut, dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise