Biscuiti in stil marocan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de faina
  • 1plic de praf de copt
  • 100 gr unt topit caldut
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1/2 pahar de nuca de cocos macinata
  • 1plic de zahar vanilat
  • 1/2 de plic de budinca de vanilie instant
  • 1/2 pahar suc de portocala

Mod de preparare

Se framinta toate componentele impreuna(se poate si cu mixerul) se face un aluat si se lasa la rece ptr 30 de minute.

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se tapeteaza o tava cu pergament.Se scoate aluatul din frigider se prelucreaza nu prea mult si se fac biscuiti de lungimea unui deget.Se aseaza pe tava si se coc 25 de minute pina devin aurii.Se pot presara cu zahar pudra sau se pot muia in crema de ciocolata si astfel sint mai deosebiti. Eu le-am pudrat cu zahar si erau foarte gustosi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise