Blue-moon

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 40 g zahăr
  • 500 ml lapte
  • 2 linguriţe rase Tort-Gelee transparent Dr. Oetker
  • 125 ml apă
  • 125 ml Blue Curacao

Mod de preparare

Se prepară budinca din conţinutul plicului Original Pudding, zahăr şi lapte, conform instrucţiunilor de pe plic. Se lasă apoi să se răcească, amestecând din când în când.

Jumătate se împarte în 4-5 cupe de desert.

Din Tort-Gelee, apă si Blue Curacao se prepară jeleul, conform instrucţiunilor de pe pachet, dar cu cantităţile date.

Se lasă să se răcească. Se toarnă apoi peste budincă şi se pune la frigider până ce se întăreşte.

Restul de budincă se amestecă bine şi se toarnă peste stratul de Blue Curacao.

Timp de preparare: 15 minute, fără timpul de gelifiere

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise