Bomboane Raffaelo

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g unt
  • -150g zahar pudra
  • -100g fulgi de cocos
  • -2 foi napolitane
  • -150g lapte praf
  • -100g alune(stafide,fistic)

Mod de preparare

Amestecam 200g unt cu 150g zahar pudra.Amestecam bine pana cand devine un unt dulce si gustos.Apoi adaugam foile de napolitane sfaramitate foarte bine si punem si 150g lapte praf. Amestecam totul si le modelam in forma unei bilute. Punem alune inauntrul bilutelor (stafide,fistic).

Dupa ce sunt gata bilutele le rostogolim prin fulgii de cocos(nuca de cocos).

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise