Bors cu carne de pui

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui cu os 700 g
  • Morcov 2 buc
  • Ardei 1buc rosu si 1 buc alb
  • Ceapa 1 buc
  • Rosie 1 buc
  • Radacina de patrunjel 2 buc
  • Patrunjel frunze 1 leg
  • Leustean 1 leg
  • Bulion 2 lingurițe
  • Bors de putina
  • Sare

Mod de preparare

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata si închidem focul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise