Bors cu carne de pui

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui cu os 700 g
  • Morcov 2 buc
  • Ardei 1buc rosu si 1 buc alb
  • Ceapa 1 buc
  • Rosie 1 buc
  • Radacina de patrunjel 2 buc
  • Patrunjel frunze 1 leg
  • Leustean 1 leg
  • Bulion 2 lingurițe
  • Bors de putina
  • Sare

Mod de preparare

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata si închidem focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise