Bors calugaresc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg foi de varza alba
  • 150g urda
  • 4 cepe medii
  • 3 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 rosii potrivite
  • 1 legatura leustean
  • ulei
  • sare
  • bors.

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul,curatate si tocate marunt si morcovul curatat,trecut prin razatoare,se calesc impreuna in ulei bine incins.Cind s-au patruns, se adauga frunzele de varza,taiate fidelute.Se stinge cu 1l apa si se lasa la fiert 30 de minute.Se adauga rosiile,taiate felii,urda maruntita si borsul,sarindu-se dupa gust. Se lasa la fiert 15-20 de minute.Se serveste fierbinte, presarata cu leustean tocat marunt. Pofta mare!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise