BORS CU CABANOS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 buc cabanos(afumat)
  • 1 buc morcov
  • 1 buc ardei gras
  • 2 buc ceapa(marime medie)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar(optional)
  • 1 legatura leustean
  • 1 cana mare de suc de rosii
  • 1 cescuta de orez
  • 1 L bors
  • sare,delikat
  • smantana ,piper macinat

Mod de preparare

Se taie cabanosul rondele care impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu zarzavatul (morcov,ceapa,ardei)taiat marunt se pun la fiert.Cand sunt aproape fierte se adauga orezul,sucul de rosii, borsul si verdeturile(patrunjel.marar,leustean),se potriveste de sare si delikat si se mai lasa sa fiarba cca15-20 min.Se serveste cu smantana si putin piper.SUPER gustos.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise