Bors cu ciuperci pleurotus

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o felie telina
  • 300 g ciuperci pleurotus
  • o ingura zarzavat cu ardei si rosii
  • 5 linguri ulei
  • bors acru
  • sare, piper,patrunjel verde

Mod de preparare

Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam zarzavatul din borcan si borsul.Dupa 5 minute, presaram cu patrunjel verde si se poate servi.(In zile de frupt se serveste cu smantana)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise