Bors cu de toate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 legaturi loboda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatua patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 arei
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 radaina telina
  • 1 ceapa
  • zeama in care a fiert spanacul
  • bors acru di tarate
  • 5-6 linguri ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Calesc usor ceapa, adaug legumele date pe robot, le calesc 2-3 minute impreuna, adaug zeama in care a fiert spanacul,le las sa fiarba. Adaug loboda si leusteanul taiate marunt. Cand legumele sunt fierte,condimentez, acresc dupa gust, presar cu verdeata. Serim cu smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise