bors cu galustele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zarzavat pt ciorba:2 morcovi mijlocii;1 ceapa alba mai mare; i radacina patrunjel mica; 1radacina pastarnac mica;1 bucata telina de aproximati 50g;1 ardei verde;2 rosii mai mari;1 legatura loboda rosie-atunci cand este sezonul - 1 legatura leustean;1litru bors de putina sau din comert.Pentu galuste:400gr branza de vaca;4oua;4 linguri cu varf de faina ;sare.

Mod de preparare

Zarzavatul se spala sise curata de coaja apoi se taie bastonase sau se rade pe razatoarea mare;rosiile si adeii se taie cuburi mici si se pun deoparte.Se fierbe zarzavatul in 2litri de apa cu putina sare aprox 15 minute.Se adauga borsul fiert separat si strecurat si rosiila si ardeii si se da iar in clocot.Cand totul clocoteste se pun cu lingurita galustele deja pregatite.Galustele se fac amestecand cu mixerul timp de 7 minute branza de vaci cu ouale si sare apoi se adauga faina treptat cate o lingura si se amesteca bine pana aluatul devine omogen.Cu lingurita inmuiata in ulei se pun galustele in borsul ce clocoteste si se fierb la foc potrivit 15 minute .Apoi se pune verdeata spalata si taiata marunt.Se poate servi cu mamaliguta iar vara pe canicula se pote manca si rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise