Bors cu hribi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g hribi uscati
  • 1l bors
  • 60ml ulei
  • 20g sare
  • 30g leustean
  • 500g varza murata
  • 200g ceapa
  • 40g faina
  • 1g piper
  • 20g patrunjel frunze

Mod de preparare

Se spala hribii, se taie fileuri si se pun in 1.5l de apa rece cu sare. Ceapa si varza taiate fideluta se calesc in uleiul incins. Se adauga faina si se lasa la fiert 20 de minute. Se potriveste de sare si piper, se mai da in cateva clocote si se stinge cu zeama de hribi.

Se amesteca si se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise