Bors cu legume si inimi de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g inimi de pui,
  • 2-3 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 patrunjel,
  • 1 ardei,
  • 1 gogosar,
  • 200 gr de rosii (eu am folosit de la cutie cubulete),
  • taitei,
  • 2 oua,
  • bors (eu am folosit de la plic cu leustean),
  • 2 legaturi loboda,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • ulei,
  • sare,
  • 3 litri apa.

Mod de preparare

Se toaca legumele (ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul, gogosarul) si se inmoaie 5 min in ulei intr-o tigaie de teflon. Se pun inimile de pui la fiert si dupa ce dau un clocot se adauga legumele, cartofii, sare si se pun la fiert. Cind cartofii sunt aproape fierti se pun taiteii (eu folosesc de orez, dar sunt oricare buni). Cind au fiert si taiteii se adauga loboda taiata marunt, apoi se potriveste de bors si sare dupa gustul fiecaruia. Dupa ce mai da un clocot se adauga mararul si patrunjelul se stinge focul si se adauga oule in ploaie batute cu un pic de apa. Se pune capacul si se mai lasa 10 min. Se serveste cu ardei iuti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise