Bors cu legume si inimi de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g inimi de pui,
  • 2-3 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 patrunjel,
  • 1 ardei,
  • 1 gogosar,
  • 200 gr de rosii (eu am folosit de la cutie cubulete),
  • taitei,
  • 2 oua,
  • bors (eu am folosit de la plic cu leustean),
  • 2 legaturi loboda,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • ulei,
  • sare,
  • 3 litri apa.

Mod de preparare

Se toaca legumele (ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul, gogosarul) si se inmoaie 5 min in ulei intr-o tigaie de teflon. Se pun inimile de pui la fiert si dupa ce dau un clocot se adauga legumele, cartofii, sare si se pun la fiert. Cind cartofii sunt aproape fierti se pun taiteii (eu folosesc de orez, dar sunt oricare buni). Cind au fiert si taiteii se adauga loboda taiata marunt, apoi se potriveste de bors si sare dupa gustul fiecaruia. Dupa ce mai da un clocot se adauga mararul si patrunjelul se stinge focul si se adauga oule in ploaie batute cu un pic de apa. Se pune capacul si se mai lasa 10 min. Se serveste cu ardei iuti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise