Bors cu somon si crap

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un crap si un somon de aprox.1 kg.
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 1/2 telina
  • - 2 buc.patrunjel radacina
  • - 1 cutie suc de rosii
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 1/2 l bors
  • - o cescuta orez
  • - leustean si patrunjel verde

Mod de preparare

Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.

Se serveste cu leustean si patrunjel verde.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise