Bors cu somon si crap

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un crap si un somon de aprox.1 kg.
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 1/2 telina
  • - 2 buc.patrunjel radacina
  • - 1 cutie suc de rosii
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 1/2 l bors
  • - o cescuta orez
  • - leustean si patrunjel verde

Mod de preparare

Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.

Se serveste cu leustean si patrunjel verde.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise