Bors cu zdrente

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua pulpe de pui
  • o ceapa,radacinoase(morcov, patrunjel, pastarnac, telina)
  • 4 legaturi loboda
  • o legatura spanac,
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura leustean
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel, marar
  • Zdrentze
  • un ou,3 linguri faina, 2 linguri ulei
  • smantana

Mod de preparare

Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele.

In alta oala, se pun la fiert in apa clocotita zarzavaturile tocate marunt: loboda, spanacul, ceapa verde ,2 linguri ulei, leusteanul.

Cand carnea este fiarta, se strecoara supa si se adauga in supa de zarzavat.Se fierb impreuna 5 minute si se adauga zdrentzele in ploaie.

Zdrentze:

bati oul cu sare si ulei, adaugi faina, obtii o compozitie ca de clatita. Torni in fir subtire sau cu lingura in supa.Adaugi bors de acru, dai un clocot, presari cu marar si patrunjel.

Servesti cu smantana

Poti face acest bors de post(fara supa de carne)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise