bors de crap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg crap
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei potrivit
  • verdeata
  • bos
  • 2 rosii coapte
  • 1 ou
  • sare
  • delicat peste

Mod de preparare

se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se taie. se adauga pestele si se lasa la fiert pana cand ochii se albesc. se adauga vedeata taita marunt. de inchide focul si se adauga oul batat spuma

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise