Bors de dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g dovlecei
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • frunze de telina
  • frunze de leustean
  • 1 l apa
  • 1 l bors
  • sare

Mod de preparare

Cand apa clocoteste se pun dovleceii taiati cubulete.

Cand dovleceii sunt aproape fierti se adauga borsul clocotit, frunzele de telina si frunzele de leustean tocate marunt.

Dupa 2-3 clocote se adauga amestecul facut separat din ou, smantana si sare dupa gust.

Se serveste imediat sau se poate servi si rece.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise