bors de fasole cu stevie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole
  • 3 leg stevie
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • bors
  • leustean
  • sare, piper

Mod de preparare

-se fierbe fasolea, acoperita, dupa ce a fost lasata la inmuiat de seara pana dimineata.

-separat, se calesc in ulei morcovul ras, ceapa si ardeiul ( taiate marunt) ,cartofii taiati cubulete si stevia taiata fideluta.

-se adauga o cana zeama de fasole si se lasa sa fiarba legumele.

-cand si fasolea si legumele sunt fierte, se amesteca, se adauga borsul (fier separat, cu o ceapa); se potriveste gustul de sare/piper

; se adauga leusteanul tocat fin .

-se mai da un clocot si...ciorba e gata!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise