Bors de fasole cu taitei de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca fasole boabe albe marunte, fierte
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o radacina morcov
  • o telina mica
  • o ceapa
  • o bucatica de gogosar si o bucatica de ardel cruzi,tocati marunt
  • o mana de taitei de casa
  • 5-6linguri ulei
  • bors de putina
  • sare, piper,cimbru
  • patrunjel vedre

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul si gogosarul,cate putina apa,pana ce legumele sunt fierte. Adaugam fasolea si taiteii fierti separat si mai dam un clocot.Acrim cu bors de putina si presaram cu patrunjel proaspat.Condimentam dupa gust. Servim cu ceapa alaturi, cine doreste poate sa dreaga cu smantana.

Daca am retinut din supa de la fiertul fasolei, adaug in loc de apa din acea supa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise