Bors de fasole cu taitei de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca fasole boabe albe marunte, fierte
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o radacina morcov
  • o telina mica
  • o ceapa
  • o bucatica de gogosar si o bucatica de ardel cruzi,tocati marunt
  • o mana de taitei de casa
  • 5-6linguri ulei
  • bors de putina
  • sare, piper,cimbru
  • patrunjel vedre

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul si gogosarul,cate putina apa,pana ce legumele sunt fierte. Adaugam fasolea si taiteii fierti separat si mai dam un clocot.Acrim cu bors de putina si presaram cu patrunjel proaspat.Condimentam dupa gust. Servim cu ceapa alaturi, cine doreste poate sa dreaga cu smantana.

Daca am retinut din supa de la fiertul fasolei, adaug in loc de apa din acea supa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise