bors de fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 0,5 litri bors
  • 300g fasole verde
  • 1 morcov mic
  • 2 cepe mici
  • 1 patrunjel mic
  • 3-4 rosii
  • 1 dovlecel(optional)
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura ulei
  • sare verdeata

Mod de preparare

Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este gata fasolea.

Se adauga borsul si verdeata si se mai da citeva clocote.

Se poate servi si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise