bors de fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 0,5 litri bors
  • 300g fasole verde
  • 1 morcov mic
  • 2 cepe mici
  • 1 patrunjel mic
  • 3-4 rosii
  • 1 dovlecel(optional)
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura ulei
  • sare verdeata

Mod de preparare

Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este gata fasolea.

Se adauga borsul si verdeata si se mai da citeva clocote.

Se poate servi si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise