Bors de guvizi de apa dulce

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Astazi fiind dezlegare la peste am pregatit 3-4 portioare de borsulet de peste...
  • 400 g guvizi de apa dulce
  • jumatate de morcovel,2-3 felii de albitura,2 felii de telina,jumatate ardei gras,3 fire de ceapa verde,2 fire de usturoi verde,o rosie,o lingura orez,sare,piper si bors dupa gust.

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.Cand sunt fierte se adauga rosia tocata marunt, pestele si se mai lasa sa fiarba cca 10-15 minute(fiind un peste de dimensiuni mici fierbe foarte repede).Dupa ce se opreste focul se presara leusteanul tocat si se poate servi cu mamaliguta si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise