Bors de loboda rosie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 legaturi de loboda rosie
  • o legatura de ceapa verde
  • 5-6 linguri de ulei
  • 1 l bors proaspat
  • 5 linguri orez
  • o legatura marar verde
  • 2 oua
  • sare

Mod de preparare

Loboda si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt si se calesc impreuna in ulei. Cand partea alba a cepei s-a inmuiat, se adauga borsul incalzit si orezul.Se presara sare dupa gust. Ouale se bat cu putina sare, intr-un castronel si se adauga putin bors fierbinte pentru a se \"zdrentui\". Turnam ouale baute in oala , lasam sa dea un clocot si adaugam patrunjelul tocat.

Se serveste calduta sau chiar rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise