Bors de pangasius

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg pangasius
  • -ceapa
  • -morcovi (la mine a fost unul baban)
  • -telina (potrivita)
  • -ardei (eu am pasta de ardei pe care am uitat s-o pun in poza)
  • -suc de rosii (pe care l-am uitat de pus in poza-m-am grabit)
  • -orez (2-3 pumni-sau cat vreti)
  • -bors (dupa cum vrea fiecare de acru-mie imi place acru si pun 1kg)
  • -leustean (eu am uscat)
  • -ulei

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie fara sa se arda se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 minute. Se pune apoi orezul si ardeiul pasta si se lasa 15 minute, dupa care se pune sucul de rosii si se lasa 10 minute. Daca nu aveti ardei pasta ardeii se pun la inceput la calit cu ceapa, morcovii si telina. Dupa ce a fiert si sucul de rosii se pune borsul,se lasa sa fiarba, iar cand a fiert se pune pestele taiat bucati. Pestele se lasa la fiert pana iese la suprafata. Se pune leusteanul si gata borsul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise