Bors de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-cepe
  • 2-morcovii
  • 1 telina mica
  • 4-5 cartofi
  • 1 punga de soia boabe( inlocuim carnea)

Mod de preparare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata si data pe razatoare la fier timp de 5 min.

Dupa ce a fiet ceapa 5 min se adauga si retul zarzavaturilor si se lasa la fiert.

antre timp preparam perisoarele : amestecam 1 pachet de soia ( dupa ce lam fiert bine)cu o ceapa data pe razatoare delicat cimbru marar si 4 linguri de faina.

Se pune 1 mana de orez la inmuiat al vom pune la sfarsit la fiert .

Dupa ce a fiet zarzavatul adaugam orezul si perisoarele si borsul .Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise