Bors de perisoare cu legume si smintina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg carne de
  • vaca, 1 ou, 2 cepe, patrunjel verde, sare, piper, ½
  • l l bors, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina
  • mica, 1 lingura orez, 2 linguri smintina, 1 galbenus

Mod de preparare

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre

timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca

cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac

perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu

zarzavat. Dupa ½ ora se adauga borsul clocotit si

verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu

smintina si un galbenus.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise