Bors de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • o telina (optional)
  • 4 rosii decojite si tocate
  • bors
  • leustean
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare si piper
  • 250 de grame de peste

Mod de preparare

Reteta pentru 6 portii.

Se toaca ceapa marunt, la fel ardeii si morcovii. Cartofii si (eventual) telina se taie cubulete.

Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovii, ardeii si telina.

Cartofii se fierb separat impreuna cu sare in 1,5 litri de apa. Se adauga legumele calite anterior si pestele.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga pestele.

Cand cartofii sunt fierti se adauga rosiile si se lasa cateva minute sa clocoteasca. Se adauga borsul dupa gust (pentru cei care nu au la dispozitie bors, pot adauga sucul de la castravetii cornichon murati - dau un gust aparte sau lamaie).

La final se adauga leustean, busuioc, patrunjel si se pipereaza dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise