Bors de peste

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati peste macrou
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardel verde
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
  • bors de putina
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim.

Intre timp pregatim pestele. Il curatam, il spalam si il portionam. Punem pestele sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Il scoatem si il dam de-o parte iar apa in care a fiert se strecoara.

Legumele si radacinoasele se curata, se spala si le taiem in cubulete mici. Le punem sa fiarba in apa in care a fiert si pestele.

Cand sunt aproape gata asezonam cu sare si piper dupa gust si adaugam si uleiul. Lasam sa dea un clocot si acrim cu bors de putina dupa gust.

Mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Adaugam cu grija pestele in bors.

Servim cu patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise