Cureti de coaja radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, cepele, morcovii si ardeii grasi.Ii speli si ii tai marunt. Cureti pestele de solzi, scoti maruntaiele, dupa care ii speli foarte bine.
Toci carasul marunt si il pui intr-o oala la fiert impreuna cu toate legumele. Dupa ce au fiert bine, le strecori prin sita si apoi le pasezi.
Amesteci piureul de legume cu zeama in care a fiert si in care pui cartofii curatati, spalati si taiati cubulete si rosiile curatate de pielite si seminte.
Le dai in fiert si inainte de a fi gata, adaugi pestele mare taiat bucati, borsul fiert si orezul, fiecare fiert separat si frunze de patrunjel verde. Borsul se poate servi cu mamaliguta si mujdei.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise