bors de peste(somon) 10 portii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2capatani peste
  • 2morcovi mari
  • 1telina medie
  • 2cepe
  • 2buc. ardei gras
  • 2rosii
  • sare
  • delicat
  • bors leustean.

Mod de preparare

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc mic.

Dupa ce a fiert il scaotem intr-un vas si alegem carnea,zeama o strecuram apoi adaugam legumele .Cand au fiert pe jumatate se pune orezul si rosiile ,dupa 15 min. punem borsul si leusteanul.

pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise