bors de peste(somon) 10 portii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2capatani peste
  • 2morcovi mari
  • 1telina medie
  • 2cepe
  • 2buc. ardei gras
  • 2rosii
  • sare
  • delicat
  • bors leustean.

Mod de preparare

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc mic.

Dupa ce a fiert il scaotem intr-un vas si alegem carnea,zeama o strecuram apoi adaugam legumele .Cand au fiert pe jumatate se pune orezul si rosiile ,dupa 15 min. punem borsul si leusteanul.

pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise