Bors de pui

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui tanar
  • 2l apa
  • bors(dupa gust)
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 linguri orez
  • marar si patrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, se pun la fiert cu apa. Cand zarzavatul e fiert pe jumatate(cam 20 min dupa ce incepe sa clocoteasca), se adauga puiul taiat bucati si maruntaiele lui, sarea, orezul spalat si rosiile fara pielita si seminte taiate bucati. Se spumeaza, se adauga borsul fiert si strecurat(cantitatea dupa gust). Cand bucatie de pui sunt fierte se adauga verdeata. Se serveste dres cu un ou batut.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise