Bors de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 bucata patrunjel radacina
  • 1 bucata pastarnac
  • jumatate ardei rosu (optional)
  • tacamuri de pui
  • 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin)
  • 200 gr orez
  • ulei pentru calit
  • verdeata (optional)
  • apa
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos).

Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul si pastarnacul se dau prin razatoare, iar ardeiul se taie cubulete mici.

Se pun toate la calit in putin ulei (eu am folosit ulei de masline), se adauga carnea, se lasa si ea putin impreuna cu legumele, dupa care se adauga apa. Se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se pune orezul. Se mai lasa 15 minute sa fierba, dupa care se adauga borsul dupa gust. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit, se toaca verdeata marunt si se presara deasupra.

Se serveste cu smantana!

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise