Bors de sfecla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 sfecle-rosii
  • - 4 cartofi
  • - 1 morcov
  • - 2 cepe rosii mici
  • - 3 rosii
  • - 1 legatura de patrunjel
  • - 1 legatura de leustean
  • - 1 litru bors acru
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Curata sfecla, da-o pe razatoare mare si pune-o la fiert in bors.
Taie cartofii curatati in sferturi, morcovii rondele si ceapa rosie fin si pune-le separat la fiert. Pune rosiile in apa clocotita. Cand legumele sunt fierte, adauga sfecla, cu bors cu tot si drege gustul de sare si piper.
Decojeste rosiile, taiele in sferturi si adauga-le in bors. Cand e gata, inainte de a stinge focul, adauga patrunjel si leustean tocate.

SUGESTIE: Pune sfecla la fiert cu ceva vreme inaintea legumelor, pentru ca se fierbe mai greu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise