Bors de sfecla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 sfecle-rosii
  • - 4 cartofi
  • - 1 morcov
  • - 2 cepe rosii mici
  • - 3 rosii
  • - 1 legatura de patrunjel
  • - 1 legatura de leustean
  • - 1 litru bors acru
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Curata sfecla, da-o pe razatoare mare si pune-o la fiert in bors.
Taie cartofii curatati in sferturi, morcovii rondele si ceapa rosie fin si pune-le separat la fiert. Pune rosiile in apa clocotita. Cand legumele sunt fierte, adauga sfecla, cu bors cu tot si drege gustul de sare si piper.
Decojeste rosiile, taiele in sferturi si adauga-le in bors. Cand e gata, inainte de a stinge focul, adauga patrunjel si leustean tocate.

SUGESTIE: Pune sfecla la fiert cu ceva vreme inaintea legumelor, pentru ca se fierbe mai greu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise