Bors de vacuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vacuta;
  • o ceapa;
  • un ardei verde;
  • un gogosar rosu;
  • 1/2 telina;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • o radacina de patrunjel;
  • bors acru din tarate;
  • o legatura patrunjel verde;
  • smantana.

Mod de preparare

Spal carnea, o tai in bucati, o asez in oala cu apa rece. Strang spuma imediat ce incepe sa fiarba carnea, adaug o lingurita de sare si ceapa, las sa fiarba. Cand carnea este fiarta, o scot din supa. Legumele date pe robot sau pe rzatoare le adaug in supa, le fierb. Cand legumele sunt fierte, adaug bucatile de carne, adaug bors dupa gust, condimentez cu sare, piper, cimbru. Dau un clocot, presar cu patrunjel verde. Servim cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise