Se aleg cele mai aratoase bucati de peste mare, crap sau salau.Pe langa acestea sunt musai si cele 800 grame de peste mic. Pestele se curata si se spala,iar cel mare se taie in bucati si se aseaza pe o farfurie.Pestele mai mic se pune la fiert impreuna cu condimentele.Cand este foarte bine fiert se trece prin sita,iar zeama ramasa se pune la fiert cu zarzavatul.Iarasi se strecoara si se pun in continuare la fiert bucatile de peste mare si in cele din urma borsul fiert separat.Se mai lasa aproximativ 10 minute pe foc si inainte de a acoperi oala se presara leustean si patrunjel.Se potriveste de sare si se drege cu ou batut.Pentru a avea un gust cu totul deosebit,se poate adauga,alaturi de zarzavat,si un mar.Unii spun ca acesta ar fi...marele secret al unui bors pescaresc rafinat.Borsul se poate face si din alte specii de peste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise