bors rusesc de zarzavat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ingrediente: o sfecla rosie mijlocie
  • o telina
  • 2 morcovi
  • varza cruda
  • un dovlecel
  • 2 cartofi
  • o ceapa
  • 1 litru de bors
  • 3 rosii coapte
  • un pahar de smantina
  • leustean
  • ulei
  • sare.

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cand se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb acoperit o jumatate de ora.

Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri.

Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc. Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise