Borsul de la Carja

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua cozi de porc
  • 300 gr carne tocata
  • 4 cartofi mari
  • 250gr pastai
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • o ceapa
  • un morcov
  • o legatura de leustean
  • trei cubulete de spanac congelat(daca aveti proaspat mai bine,cca.300gr)
  • un litru de bors de putina(la mine trei sferturi de plic de bors magic)
  • bulion sau rosii in suc propriu
  • patrunjel,marar si cel mai important cimbru de casa
  • si pentru dres borsul un ou si smintina dupa gust

Mod de preparare

Punem cozile de porc taiate la fiert cu o lingurita de sare,intre timp pregatim zarzavatul taiat marunt,cartofii in cubulete,iar carnea tocata o amestecam cu sare si piper negru si un pic de ulei si facem bilute.Cind carnea a inceput sa fiarba (nu uitati sa spumuiti dar sa nu luati toata grasimea,ramine borsul fara stele)adaugati ceapa si apoi zarzavatul iar mai la urma cartofii.Cind cartofii sun gata adaugati rosiile si sucul de la ele dati un clocot si apoi puneti bilutele de carne tocata.Adaugati borsul dupa ce a dat un clocot adaugati oul si zdrentuitil,apoi patrunlelul si cimbrul,puneti capacul si dati de pe foc.

Serviti cu un pic de smintina dupa gust binenteles,Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise