Se taie dovleceii fâșii de-a lungul și se pun la fiert într-o cratiță cu apă clocotindă timp de 5-7 min. Luăm o tava pentru copt, o ungem cu ulei. Dovleceii fierți îi muiem în pesmet (sau făină de porumb) și îi aranjăm compact în tavă. Tăiem ceapa, roșiile și ardeiul în felii și punem cîte o bucățică pe fiecare dovlecel. Deasupra radem brânza, într-un un strat uniform. Batem ouăle și le turnăm peste compoziție. Presarăm verdețurile tocate și punem la cuptor pentru 30-40 min. la foc mediu, până se rumenește brânza.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise