Brioşe cu dovleac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 g piure de dovleac fiert
  • - 2 oua mari
  • - 120 ml iaurt
  • - 120 ml ulei
  • - 1 lingurita esenta de vanilie
  • - 100 g faina
  • - 30 g fulgi de cereale cu ciocolata
  • - 150 g zahar
  • - 1 lingurita praf de copt
  • - 1 libgurita bicarbonat de sodiu
  • - 1/2 lingurita scortisoara
  • - putina sare
  • - sirop de artar

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilie

In alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si bicarbonatul, praful de scortisoara si sarea.

Peste ingredientele solide amestecate, se adauga ingredientele lichide, amestecand bine compozitia... obtinandu-se un aluat mai moale care se pune cu lingura in cupele speciale de briose, cate doua linguri pentru fiecare cupa.

Tava cu briose se pune in cuptorul incalzit, unde se lasa la copt pentru 20 - 25 minute sau, stiti voi, proba cu scobitoarea. Se scot briosele pe un grilaj si dupa ce se racoresc se toarna deasupra sirop de artar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise