Briosa din orez cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de orez,
  • 3 filet de somn(sau oricare alt peste fara oase),
  • sare, piper, boia dulce,
  • 1 ceapa, usturoi

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert, ca pentru pilaf, iar daca aveti pilaf, care a ramas de seara trecuta, cu atit mai bine.

Pestele se mixeaza cu toate ingredientele de mai sus. In forme de briose (tapetate bine cu unt), se pune un strat de orez, unul de peste, pina se umple forma! Se servesc calde! Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise