Briose cu cacao

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 250 ml ulei
  • 30 gr margarina
  • 50 grame cacao pudra
  • 1 plic praf de copt
  • o lamaie

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol coaja rasa si sucul de la jumatate de lamaie si se amesteca. Se adauga margarina, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .

Se imparte compozitia in doua, jumatete se va amesteca cu cacao.

Intr-o tava se aseaza formele de hartie, care se vor umple pana la sfert cu compozitie alba apoi pana la jumatate cu cea maro.

Se da la cuptorul incalzit pentru aprozimativ 25 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise