Briose cu capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 oua
  • * 100 g zahar
  • * 1 cana iaurt
  • * 1 cana piure de capsuni
  • * 2 linguri ulei
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 1 praf de copt
  • * faina cat sa iasa un aluat mai grosut (cca 2 cani)

Mod de preparare

Ouale le-am baut bine cu un praf de sare,apoi am adaugat pe rand zaharul,zaharul vanilat,iaurtul,capsunile (se pot pune si bucati,eu le-am blenduit ca sa pot pacali un mofturos),uleiul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Aluatul se pune in forme si se coace la foc mediu,in jur de 35-40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise