Briose cu ciocolata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar (cine le vrea mai dulci poate sa puna 200-225 g)
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata taita marunt
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 ou

Mod de preparare

Amestecam faina, praful de copt, cacaua si ciocolata.

Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele.

Amestecam amindoua compozitiile, le turnam in forme si le coacem 20-25 de minite.

Optional se pot orna cu ciocolata topita.

Aceasta compozitie este pentru 12 buc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise