Briose cu nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 3 oua
  • * 250 ml iaurt
  • * 50 g unt
  • * 50 ml lapte
  • * 150 g zahar
  • * vanilie
  • * 1 praf de copt
  • * 1 lingurita bobite de ciocolata
  • * faina cat sa iasa un aluat ca o smantana mai groasa (cca 2 cani)
  • * Pentru umplutura:
  • * 150 g lapte condensat cu cacao
  • * 50 g nuca de cocos

Mod de preparare

Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si vanilia. La sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Cele 2 ingrediente pentru umplutura se amesteca pana totul devine omogen.

Compozitia pentru briose o punem in forme si deasupra punem cate o lingurita din compozitia de cocos.

Se dau la cuptorul incins la 190 de grade si se coc in jur de 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise