Briose cu visine si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 3 oua
  • * 100 g zahar
  • * 100 g unt
  • * 125 g iaurt
  • * 50 g ciocolata amaruie
  • * 1 praf de copt
  • * 1 cana faina
  • * visine,dupa preferinta

Mod de preparare

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.

Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.

Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

Se orneaza cu ciocolata topita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise