Briose glazurate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 100 unt
  • 1 plic praf de copt
  • esenta portocale
  • zahar vanilat
  • rahat colorat
  • un plic glazura ciocolata

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul si se freaca pana se dizolva. Se adauga in bol esenta de portocale si o lingurita de zahar vanilat si se amesteca. Se adauga untul, apoi uleiul si se omogenizeaza, apoi se presara faina si praful de copt si se amesteca compozitia .

Rahatul se taie cuburi mici si se amesteca cu aluatul.

Compozitia se adauga in forme de copt unse in prealabil cu margarina si tapetate cu faina.

Se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 20 minute.

Plicul cu glazura se introduce in apa fierbinte timp de 10 minute pentru a se topi , apoi se toarna si se intinde cu o lingura pe briosele lasate la racit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise