Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • un pic de ulei
  • 200 gr faina
  • 200 g zahar
  • nuci sau alune pisate
  • cacao
  • esenta rom

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei. Se incorporeaza galbenusul cu albusul spuma. Se adauga treptat faina si cacaua. Adaugam esenta de rom si nucile sau alunele pisate. Rezultatul se toarna in forma de briose.

Se pun 20 min la cuptor, la foc mediu. Se scot si se lasa la racit.

Ca decor, se orneaza cu frisca si alune/nuci intregi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise