BROCCOLI CU PASTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g. paste(taietei lati, melci etc.)
  • 1 manunchi de broccoli( fiert si scurs de apa),
  • 5 frunze de busuioc,
  • 3 linguri unt,
  • 3/4 cana smantana,
  • 1 cana parmezan ras,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se fierb pastele pana devin fragede si se lasa la scurs.

2. Se mixeaza broccoli cu busuiocul taiat marunt, cu untul si smantana.

3. Se adauga parmezanul si se amesteca cu o lingura. Aceasta compozitie se toarna peste pastele scurse de apa si se amesteca.

4. Se pun pe foc potrivit ca sa se incalzeasca si se adauga sare si piper, dupa gust, amestecand continuu. Se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise