BROCCOLI CU PASTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g. paste(taietei lati, melci etc.)
  • 1 manunchi de broccoli( fiert si scurs de apa),
  • 5 frunze de busuioc,
  • 3 linguri unt,
  • 3/4 cana smantana,
  • 1 cana parmezan ras,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se fierb pastele pana devin fragede si se lasa la scurs.

2. Se mixeaza broccoli cu busuiocul taiat marunt, cu untul si smantana.

3. Se adauga parmezanul si se amesteca cu o lingura. Aceasta compozitie se toarna peste pastele scurse de apa si se amesteca.

4. Se pun pe foc potrivit ca sa se incalzeasca si se adauga sare si piper, dupa gust, amestecand continuu. Se servesc imediat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise